Tunča salātu sendvičs

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tunzivs fileja
     200 g
  • Marinēti gurķi
     100 g
  • Kaperi
     50 g
  • Sīpols
     70 g
  • Seleriju kāti
     70 g
  • Loki
     100 g
  • Franču sinepes
     1 TK
  • Majonēze
     2 ĒK
  • Citrona sula no pusītes
     
  • Grauzdētas maizes šķēles
     
  • Romiešu salātu lapas
     
  • Koka irbulīši
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā sajauc tunzivs fileju ar gabaliņos sagrieztiem marinētajiem gurķiem, sīpolu un seleriju kātiem. Pievieno kaperus un lociņus. 

Pievieno sinepes, majonēzi un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisi. 

Sagrauzdē maizes šķēles. 

Uz maizes šķēles liec sinepes un majonēzi, salātu lapas un tunča salātus. Pa virsu liec maizes šķēli un atkal tās pašas sastāvdaļas. Sendviča augšpusē liec vēl vienu maizes šķēli un iespraud koka irbulīti. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!