Uz grila restēm ceptas mini paprikas

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvs

  • Rimi mini paprikas
     1 paciņa
  • Zaļie Padronas pipari
     1 paciņa
  • Eco rapšu eļļa
     40 ml
  • Angļu sinepes
     1 TK
  • Medus
     1/2 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dažādu krāsu papriku liec traukā, noskalo un nosusini. 

Pievieno sinepes, medu un eļļu. Liec cept uz sakarsētām grila restēm un cep, līdz paprikas miziņa sāk viegli atdalīties no mīkstuma.

Tikpat gardi izdosies, arī ja spraudīsi tās uz iesmiem un gatavosi tieši virs oglēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.