Vasaras ogas ar biezpiena krēmu

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Dažādas ogas (upenes, mellenes, kazenes)
     500 g
  • Piparmētru lapiņas
     12 gab.
  • Baltais cukurs
     2 ĒK

Krēmam

  • Rimi 5% biezpiens
     300 g
  • Baltais cukurs
     3 ĒK
  • Saldais krējums
     200 ml

Drumstalām

  • Sviests
     50 g
  • Smalkais muslis ar ogām
     50 g
  • Baltais cukurs
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ogas samaisi ar piparmētru lapiņām un cukuru.

Biezpienu izspied caur sietu vai sablendē.

Saputo saldo krējumu ar cukuru un pievieno biezpienu.

Sajauc cukuru ar musli un sviestu un ieliec saldētavā uz 10 minūtēm.

Saberz drumstalās un liec cepeškrāsnī 10 min. 200 grādos.

 

Servē bļodā, ogām liekot virsū krēmu un pārberot ar drumstalām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!