Vegānie auzu pārslu cepumi

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu eko auzu pārslu;
     200 g
  • Amaranta miltu
     50 g
  • Eko kokosa eļļas
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Kaltētas dzērvenes
     50 g
  • Sezama sēkliņas
     30 g
  • Riekstu maisījuma
     50 L
  • Žāvētu aprikožu
     50 g
  • Dateles
     50 g
  • Agaves sīrups
     30 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sablendē banānu, dateles un aprikozes.

Riekstus nedaudz sasmalcini.

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā un gatavo aplīšus, kārto tos uz pannā ieklāta cepampapīra.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 10 minūtes jeb kamēr cepumi zeltaini brūni.

Pirms ēšanas cepumus atdzesē, jo tie var drupt

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!