Veģetārā spinātu zupa

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 TK
  • Puravs
     1 sauja
  • Ķiploki
     1 ĒK
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     2 gab.
  • Pērļu grūbas
     50 g
  • Buljons
     1,5 L
  • Baltās pupiņas
     1 iepakojums
  • Turku zirņi
     1 iepakojums
  • Spināti
     1 iepakojums
  • Beztauku jogurts
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi pannā vīnogu kauliņu eļļu, pievieno puravus un ķiplokus, un apcep.

Pievieno arī burkānus, ļauj apcepties arī tiem.

Pievieno sagrieztus kartupeļus un pērļu grūbas. Uzlej buljonu. Vāri 10 minūtes. 

Šķidrumam pievieno baltās pupiņas, turku zirņus, kā arī spinātus. 

Apmaisot, ļauj zupai brīdi pavārīties. 

Servē bļodiņās un pievieno beztauku jogurtu. 

Labu apetīti!

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!