Veģetārā spinātu zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 tējk.
  • Puravi
     1 sauja (-s)
  • Ķiploki
     1 ēdamk.
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     2 gab.
  • Pērļu grūbas
     50 g
  • Buljons
     1.5 L
  • Baltās pupiņas
     230 g
  • Turku zirņi
     240 g
  • Spināti
      pēc garšas
  • Beztauku jogurts
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi pannā vīnogu kauliņu eļļu, pievieno puravus un ķiplokus, un apcep.

Pievieno arī burkānus, ļauj apcepties arī tiem.

Pievieno sagrieztus kartupeļus un pērļu grūbas. Uzlej buljonu. Vāri 10 minūtes. 

Šķidrumam pievieno baltās pupiņas, turku zirņus, kā arī spinātus. 

Apmaisot, ļauj zupai brīdi pavārīties. 

Servē bļodiņās un pievieno beztauku jogurtu. 

Labu apetīti!

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti