Veģetārais karijs ar rīsiem

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vidējs burkāns, mizots, sagriezts
     1 gab.
  • Dārza sīpols, mizots, sagriezts
     1 gab.
  • Kabacis, mizots, sagriezts
     200 g
  • Kolrābis, mizots, sagriezts
     100 g
  • Sarkanā paprika, mizota, sagriezta
     1 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sāls
     1/2 TK
  • Tikka Masala karija mērce
     350 g

Piedevām

  • Novārīti jasmīnu rīsi
     200 g
  • Dārzeņu buljons
     120 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olīveļļā sautē burkānus ar sīpoliem 2-3 min, tad pievieno kolrābi, kabaci un papriku un turpini sautēt vēl 2-3 min. 

Pievieno buljonu un vāri, līdz burkāni kļūst mīksti. 

Pielej Tikka Masala mērci un vāri vēl 3 min. 

Pasniedz ar siltiem rīsiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.