Veģetārais karijs ar rīsiem

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vidējs burkāns, mizots, sagriezts
     1 gab.
  • Dārza sīpols, mizots, sagriezts
     1 gab.
  • Kabacis, mizots, sagriezts
     200 g
  • Kolrābis, mizots, sagriezts
     100 g
  • Sarkanā paprika, mizota, sagriezta
     1 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sāls
     1/2 TK
  • Tikka Masala karija mērce
     350 g

Piedevām

  • Novārīti jasmīnu rīsi
     200 g
  • Dārzeņu buljons
     120 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olīveļļā sautē burkānus ar sīpoliem 2-3 min, tad pievieno kolrābi, kabaci un papriku un turpini sautēt vēl 2-3 min. 

Pievieno buljonu un vāri, līdz burkāni kļūst mīksti. 

Pielej Tikka Masala mērci un vāri vēl 3 min. 

Pasniedz ar siltiem rīsiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!