Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     50 g
  • Rīvmaize
     50 g
  • Olas
     2 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Pērļu kuskuss
     100 g
  • Piparmētru lapiņas
      sauja
  • Apelsīni
     3 gab.
  • Rukola
     20 g
  • Mazie spināti
     20 g
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Riekstus sīki sasmalciniet un sajauciet ar panko rīvmaizi.

Citā bļodā sakuliet olas, pievienojiet sāli un piparus.

Iemērciet pa vienam putna gaļas gabaliņam sakultā olā, pēc tam apviļājiet Indijas riekstu un rīvmaizes maisījumā un lieciet cepešpannā.

To pašu atkārtojiet ar visiem gaļas gabaliņiem. Vistas gaļu cepiet līdz 180 °C uzkarsētajā cepeškrāsnī 15 minūtes.

Pērļu kuskusu izvāriet, kā norādīts uz iepakojuma. Iemaisiet sakapātas piparmētru lapiņas un nolieciet malā.

 Apelsīnus nomazgājiet un sagrieziet plānās ripiņās. Tās lielā bļodā samaisiet ar rukolu, kuskusu, spinātiem, eļļu, sāli un pipariem. Pa virsu izkārtojiet ceptu vistas gaļu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!