Sastāvdaļas
Vistas buljonam
-
Vistas karkass/ kauli1 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāts3 gab.
-
Čilli1 gab.
-
Lauru lapas0,5 saujas
-
Smaržīgie pipari10 gab.
-
Sīpols3 gab.
-
Ķiploks1 gab.
-
Timiāna zars3 gab.
-
Sāls un piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Visus dārzeņus ar mizu sagriez lielos gabalos un liec nocepties krāsnī kopā ar vistas kauliem – 200 grādos (20 – 30 minūtes).
Dārzeņus un vistas kaulus liec katlā un pārlej ar ūdeni tā, lai nosedz.
Uzvāra līdz burbulim un atstāj uz mērenas uguns vēl stundu ievārīties.