Vistas fileja ar ledus salātiem

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
     2 gab.
  • Paprikas pulveris
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Ķiploks
     2 daiviņas
  • Citrona sula
     1/2 gab.
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Sezama sēklas
     1 TK

Salātiem

  • Ledussalāti
     1 galviņa
  • Garais gurķis
     1 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.

Mērcei

  • Bazilika pesto
     2 ĒK
  • Majonēze
     3 ĒK
  • Citrona sula
     1 TK
  • Cietais siers (sarīvēts)
     20 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileju ierīvē ar eļļu, garšvielām un citrona sulu.

Ietin to folijā un cep cepeškrāsnī 190 grādos 20 minūtes.

Tad sagriez gabaliņos.

Fileju var gatavot arī jau sagrieztu uz pannas, sākumā pievienojot garšvielas ar eļļu, bet, kad gaļa gatava, arī citrona sulu.

 

Sagriez salātus un liec kārtās, pārlej ar mērci, sajaucot tās sastāvdaļas. 

Virsū kārto vistas filejas gabaliņus un pārkaisi sieru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!