Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Vistas šķiņķīši ar kaulu8 gab.
-
Apelsīni2 gab.
-
Rozmarīna zariņi4 gab.
-
Timiāna zariņi8 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks1 gab.
-
Itāļu garšvielas Selection by Rimi1 ĒK
-
Olīveļļa2 ĒK
-
Saldās paprikas pulveris1 ĒK
-
Koriandra sēklas1 TK
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc 1 apelsīna sulu un ar norīvētu miziņu kopā ar pārējām sastāvdaļām liec traukā un ierīvē vistas šķiņķīšus.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Liec visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.
Cep 1 stundu.
Pasniedz ar sev iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.