Vistas šķiņķīši terijaki mērcē ar olu nūdelēm

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rimi vistu šķiņķīši bez ādas
     3 gab.
  • Kikkoman terijaki mērce ar sezamu
     50 ml
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Vistas ola
     1 gab.
  • Paprika
     1/2 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Ananasa mīkstums
     100 g
  • Laims
     1 gab.
  • Ūdens
     40 ml
  • Saldā čili mērce
     150 ml
  • Olu nūdeles
     200 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez vistu šķiņķīšus strēmelītēs un iemarinē terijaki mērcē. Sagriez strēmelītēs papriku, sīpolu un ananāsu.

Gatavo vokpannā. Sakarsē pannu maksimāli karstu un pielej eļļu. Maisot pievieno olu.

Pievieno vistu, maisi. Pievieno dārzeņus, maisi.

Pievieno laima sulu, ūdeni un saldo čili mērci. Līdzko mērce sāk burbuļot, pievieno nūdeles, apmaisi un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!