Vistas un dārzeņu wok gī sviestā

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mērcei

  • Ķiploks
     1 TK
  • Ingvers
     1 TK
  • Citronzāle
     1 ĒK
  • Brūnais cukurs
     1 ĒK
  • Citronu sula
     1 gab.
  • Soja
     1 ĒK
  • Čili mērce
     150 ml
  • Koriandrs
     1 sauja

Pamatēdienam

  • Gī sviests
     2 ĒK
  • Ola
     1 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Šampinjoni
     5 gab.
  • Paprika
     1 gab.
  • Cukurzirnīši
     50 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā. 

Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā. 

Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu. 

 

Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep. 

 

Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.

Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus. 

 

Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā. 

 

Pievieno jasmīna rīsus. 

 

Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas. 

 

Labu apetīti!

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!