Sastāvdaļas
Sastāvdaļs
-
vistas fileja1 gab.
-
olu nūdeles1 iepakojums
-
paprika1 gab.
-
zaļo zirņu pākstis3 gab.
-
saldskābās vokmērce100 g
-
loki15 g
-
pupiņu asni25 g
-
violetais sīpols1/2 gab.
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.
Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu, liec cepties vistas gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļos pākšu zirņus.
Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.
Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.
Pievieno apceptajai vistai un dārzeņiem pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus. Visu kārtīgi samaisi un pasniedz.