Vistu aknas ar portobello sēnēm

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vistu akanas, sagrieztas mazākos gabalos
     400 g
  • Sviests
     3 ĒK
  • Ķiploks, smalki sakapāta
     1 daiviņa
  • Portobello sēnes, sagrieztas palielos gabalos
     3 gab.
  • Baltvīna etiķis
     1 ĒK
  • Vistas gaļas buljons
     120 ml
  • Timiāns
     2 zariņš
  • Bagete, sagriezta šķēlēs, grauzdēta
     4 šķēles
  • Mikrosalāti
     pasniegšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā liec 2 ēdamkarotes sviesta, liec apcepties aknas un pievieno sēnes.

Pēc brīža pievieno buljonu, timiānu, ķiploku un pasautē.

Kad buljons jau ir pa pusei iztvaikojis un mērce sāk sabiezēt, pieliec vēl vienu ēdamkaroti sviesta.

 

Pasniedz uz grauzdētām maizītēm kopā ar zaļumiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!