Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Zirņu mikrosalāti40 g
-
Saulespuķu mikrosalāti40 g
-
Augstākā labuma extra virgin olīveļļa200 ml
-
Parmezāna tipa cietais siers (Selection by Rimi Grana Padano)pēc garšas
-
Ciedru rieksti40 g
-
Ķiploka daiva, nomizota1 gab.
-
Jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
-
Svaigi spiesta sula no laima1 gab.
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ja garšo klasiskais bazilika pesto, noteikti jāizmēģina arī šis.
Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē, līdz izveidojas pesto mērce.