Zaļie zirnīši ar piparmētru

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Zaļie zirnīši ar piparmētru

  • Zaļie zirnīši
     400 g
  • Piparmētra
     1 buntīte
  • Ķiploks
     4 daiviņas
  • Spināti
     100 g
  • Šalota sīpols
     1 gab.
  • Sviests
     50 g
  • Muskatrieksts
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sviestu izkausē vidēji siltā pannā.

Ķiploku sagriez biezās šķēlītēs un liec sviestā sautēties uz 10 minūtēm, ik pa laikam apmaisot.

Sīpolu sagriez smalki un pievieno pannā, kad ķiploki izsautēti.

Uzgriez lielāku uguni, sīpolus minūti apsutini, tad pievieno zirnīšus.

Visu izmaisi, pievieno sāli un muskatriekstu pēc garšas, tad uzsildi.

Kad zirnīši silti, tad pievieno piparmētras lapas un spinātus – kārtīgi apmaisi un pasniedz uzreiz kā siltos salātus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!