Zaļo zirnīšu un piparmētru biezenis

  • Sagataves 4min ,  Gatavošana 6min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Saldēti zaļie zirnīši
     400 g
  • Ķiploks
     2 daiviņas
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētra
     1 sauja
  • Sāls/pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atsaldē zaļos zirnīšus, sakapā piparmētru un ķiploku.

Sakarsē pannu, pievieno sviestu.

Nedaudz apcep ķiploku, piparmētru un zaļos zirnīšus. Pievieno laima sulu, sāli un piparus pēc garšas.

Saspiež biezenī, pasniedz kopā ar tvaicētu, krāsnī ceptu vai grilētu lasi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.