Zandarta en papilote

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Zandartam en papilote

  • Zandarta fileja
     500 g
  • Tomāti
     2 gab.
  • Puravs
     1 gab.
  • Bulgurs
     300 g
  • Sviests
     50 g
  • Baltvīns
     100 g
  • Burkāns
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiviņas
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     
  • Rozmarīns
     
  • Timiāns
     
  • Sāls un pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bulguru uzbriedini siltā ūdenī (1:2) aptuveni 20 minūtes.

Zandartu sagriez 3 līdzīgās porcijās.

Sagatavo no cepampapīra 3 lielas kvadrāta sloksnes.

Katrā sloksnē pa vidu liec zivi, bulguru, uzgrieztus dārzeņus.

Tad vienmērīgi uzslaki baltvīnu un nedaudz olīveļļas un pa virsu uzliec pikucī sviesta. Pievieno sāli un piparus.

Cepampapīru rūpīgi sasien saišķī, vai aiztaisa ar koka iesmiņu/zobu bakstāmo. Liec krāsnī 180 grādos uz 15 minūtem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!