Zemeņu tartes (bez glutēna un laktozes)

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Dateles
     60 g
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Kaltētas dzērvenes
     30 g
  • Kokosa eļļa
     1 TK
  • Svaigais siers bez laktozes
     150 g
  • Pūdercukurs
     40 g
  • Zemenes
     300 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sasmalcini blenderī Indijas riekstus, dateles un dzērvenes, pievieno kokosa eļļu.

Samīci viendabīgu masu un vienmērīgi ar rokām izlīdzini formiņā ar noņemamu pamatni.

Liec saldētavā.

Kad pamatne sasalusi, izspied to no formas.

Gatavo krēmu: ņem svaigo sieru bez laktozes un sajauc ar pūdercukuru.

Kārto vienmērīgi uz tartes pamatnes un virsu bagātīgi liec zemenes.

Pasniedz aukstu no ledusskapja.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!