Zemeņu–avokado deserts

  • Sagataves 14min ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     400 g
  • Avokado
     1 gab.
  • Agaves sīrups
     30 g
  • Laims
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     200 g
  • Čia sēklas
     40 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gards un svaigs vegāniskais našķis!

Zemenes sablendē, liek glāzē.

Avokado samaļ kopā ar laima sulu un agaves sīrupu, kārto uz zemeņu kārtas.

Kokosriekstu pienu bļodiņā sajauc ar čia sēklām, nedaudz ļauj sēklām uzbriest, tad lej uz zemeņu–avokado masas un liek ledusskapī uz kādu stundiņu.

Dekorē ar zemenēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!