Zemeņu–avokado deserts

  • Sagataves 14min ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     400 g
  • Avokado
     1 gab.
  • Agaves sīrups
     30 g
  • Laims
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     200 g
  • Čia sēklas
     40 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gards un svaigs vegāniskais našķis!

Zemenes sablendē, liek glāzē.

Avokado samaļ kopā ar laima sulu un agaves sīrupu, kārto uz zemeņu kārtas.

Kokosriekstu pienu bļodiņā sajauc ar čia sēklām, nedaudz ļauj sēklām uzbriest, tad lej uz zemeņu–avokado masas un liek ledusskapī uz kādu stundiņu.

Dekorē ar zemenēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Ābolu pīrāgs

1h 35min • Vidēji grūti

Eksotiskā pavlova

1h 45min • Vidēji grūti

Ābolu karameļu kūka

2h • Vidēji grūti

Piparkūku pikas

40min • Viegli

Vieglā pankūku kūka

1h 20min • Viegli
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.