Ziedkāposta cepetis

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 1h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Liels ziedkāposts
     1 gab.
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Selection by Rimi maltas Spāņu garšvielas
     2 ĒK
  • Dārzeņu buljons
     200 ml
  • Vistas ola
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
 

Sajauc garšvielas ar olīveļļu. 

Ierīvē ziedkāpostu un liec cepamkatlā ar vāku. 

Pielej buljonu. 

Cep 1 stundu. 

Noņem vāku un pārsmērē ziedkāpostu ar sakultu olu. 

Liec atpakaļ cepties vēl 20 minūtes, samazinot temperatūru līdz 180 grādiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!