Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • mandeļu milti
     200 g
  • amaranta milti
     100 g
  • sviests
     150 g
  • cukura aizstājēja eritritola, stēvijas
     75 g
  • cepamais pulveris
     12 g
  • saldētas brūklenes
     30 g
  • sasmalcinātas pistācijas
     25 g
  • kanēlis
     1 TK
  • piparkūku garšvielas
     2 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc mikserī vai ar rokām visas sastāvdaļas, izņemot brūklenes un pistācijas.

Maisi, līdz tiek iegūta viendabīga masa, veido desas formu, ietin plēvē, ieliec saldētavā uz 30 min.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Uz pannas ar cepampapīru liec aptuveni 5 mm plānas cepumu šķēles, uz katras uzliec saldētas brūklenes, pārkaisi pistācijas un cep aptuveni 15-20 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti

Fudge

2h 20min • Viegli

Mandeļu cepumi

45min • Viegli

Ķirbju sēklu rulete ar ogām

35min • Vidēji grūti