Zivju kotletes

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

ZIvju kotletēm

  • Baltās zivs (menca, pikša vai kāda cita);
     200 g
  • Turku zirņi Rimi
     150 g
  • Pētersīļi
     1 buntīte
  • Sojas mērce Rimi gaišā
     
  • Rīvmaize
     100 g
  • Saldais krējums
     30 ml
  • Citrons
     1 gab.
  • Eļļa cepšanai (tā lai noklātu puskotleti)
     
  • Pipari un sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec blenderī zivi, turku zirņus, sasmalcinātu citrona mizu, saldo krējumu, sojas mērci un piparus pēc garšas. Klāt pievieno arī nedaudz citrona sulas, tad lēni blenderē līdz ķepīgai/viendabīgai masai.

Smalki uzkapā pētersīli un pievieno masai.

No masas veido vidēji lielas kotletes, tad tās iepanē rīvmaizē.

Pannu ar eļļu uzkarsē, tad liec cepties kotletes, aptuveni 3 minūtes no katras puses līdz zeltainas.

Kotletes liec krāsnī vēl uz 5 minūtēm uz 180 grādiem.

Liec blenderī zivi, turku zirņus, sasmalcinātu citrona mizu, saldo krējumu, sojas mērci un piparus pēc garšas. Klāt pievieno arī nedaudz citrona sulas, tad lēni blenderē līdz ķepīgai/viendabīgai masai.

Smalki uzkapā pētersīli un pievieno masai.

No masas veido vidēji lielas kotletes, tad tās iepanē rīvmaizē.

Pannu ar eļļu uzkarsē, tad liec cepties kotletes, aptuveni 3 minūtes no katras puses līdz zeltainas.

Kotletes liec krāsnī vēl uz 5 minūtēm uz 180 grādiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!