Pīles filejas un mango iesmiņi

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa
     1 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 TK
  • Svaigi malti pipari
      pēc garšas
  • Mango
     1 gab.

Marinādei

  • Sojas mērce ar samazinātu sāls daudzumu
     1 ĒK
  • Svaigs ingvers (rīvēts)
     1/2 TK
  • Ķiploks (kapāts)
     1/2 TK
  • Laima sula
     1 TK
  • Čili (kapāts)
     1/3 TK
  • Mango biezenis
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes.

Pīles filejas ādā nedaudz iegriež. Pannā uzkarsē eļļu, liek filejas ar ādu uz leju. Apcep 1-2 min. no katras puses. Pīli ar ādu uz augšu liek cepeškrāsnī un 12-14 min. cep 180 grādu karstumā. Kad fileja gatava, to atdzesē.

Kamēr pīles fileja gatavojas cepeškrāsnī, var ķerties pie marinādes pagatavošanas, kopā sajaucot visas sastāvdaļas. 

Sagriež filejas plānās, garenās strēmelēs un liek marinādē. Ja ir vēlme, pīles filejai vari noņemt ādu pilnībā. 

Mango sagriež nelielos gabaliņos, un pamīšus kārto uz iesmiem kopā ar pīles filejas gabaliņiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.