Vistas gaļas un brūno rīsu plovs gatavots cepeškrāsnī

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Cāļu stilbi Rimi
     500 g
  • Rapšu eļļa I Love Eco
     20 ml
  • Sīpols
     50 g
  • Burkāni
     120 g
  • Turku zirņi Bonduelle
     100 g
  • Vistas buljons
     400 ml
  • Brūnie rīsi Bosto
     200 g
  • Ķiploks
     1 gab.
  • Ābols
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Čuguna katlā apcep cāļu stilbus.

Pievieno sagrieztu sīpolu un burkānu. Apcep.

Pievieno buljonu un turku zirņus. Ļauj uzvārīties.

Tad pievieno rīsus. Pa virsu liec neattīrītu ķiploku un ābolu.

Uzliec vāku un liec sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos, 35 minūtes. 

Tad izņem no cepeškrāsns un atstāj uz 10 minūtēm, nenoņemot vāku. 

Noņem katlam vāku un uzmanīgi izņem ābolu un ķiploku. 

No plova apakšas paņem vistas gaļu un attīri citā traukā no kaula un ādas. 

Plovu samaisi un pasniedzot pievieno gaļu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.