Wok dārzeņi ar indijas riekstiem
Sastāvdaļas 2 porcijām
- Paprika mini - 4 gab.
- Franču pupiņas - 100 g
- Zaļie sparģeļi - 200 g
- Čili pipars - 1 gab.
- Indijas rieksti - 100 g
- Zemesriekstu sviests - 100 g
- Sojas mērce - 50 ml
- Mazā kukurūza - 100 g
- Spināti - 100 g
- Burkāni - 2 gab.
- Zaļie zirnīši - 100 g
- Eļļa - 50 ml
- Loki - 1 bunte (-s)
- Pētersīļi - 1 bunte (-s)
- Koriandrs - 1 bunte (-s)
- Laims - 1 gab.
- Cukurs - 1 ēdamk.
Kā gatavot:
👨🍳Burkānus nomizo, un griez smalkos stienīšos.
👨🍳Pārējos dārzeņus griez aptuveni 5 cm garos salmiņos.
👨🍳Wok pannā uzsildi eļļu, sākumā apcep burkānus, tad pievieno mazo kukurūzu un indijas riekstus.
👨🍳Pēc tam pievieno pārējos dārzeņus un visu laiku apmaisot pacep (aptuveni 3 minūtes).
👨🍳Garšaugus smalki sagriez.
👨🍳Wokā pievieno savārīto mērci un tad zaļumus.
👨🍳Pasniedz karstu, pie pasniegšanas pārspiež svaigu laima sulu.