Saldais persiku kārtojums

  • Gatavošana 2h 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Persiki
     8 gabali
  • Cukurs
     50 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Kanēlis
     1 Tējkarotes
  • Citrona sula
     0.5 gabali
  • Cepumi Selga
     360 g
  • Saldais krējums
     500 g
  • Pūdercukurs
     80 g
  • Vaniļas cukurs
     1 Tējkarotes
  • Mandeļu skaidiņas
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek šķēlēs sagrieztus persikus, pārber cukuru, brūno cukuru un pārslaka ar citrona sulu. Visu samaisa un atstāj ievilkties.
Bļodā lej saldo krējumu, pūdercukuru, kanēli un vaniļas cukuru. Visu saputo stingrās putās.
Traukā kārto cepumus. Pāri lej saldo krējumu, liek persikus un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Visu atkārto 3 reizes.
Kārtojumu liek ledusskapī uz vismaz 2h vai vislabāk uz nakti.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kārtainā siera krēma kūka

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti