Saldais persiku kārtojums

  • Gatavošana 2h 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Persiki
     8 gab.
  • Cukurs
     50 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Cepumi Selga
     360 g
  • Saldais krējums
     500 g
  • Pūdercukurs
     80 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Mandeļu skaidiņas
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek šķēlēs sagrieztus persikus, pārber cukuru, brūno cukuru un pārslaka ar citrona sulu. Visu samaisa un atstāj ievilkties.
Bļodā lej saldo krējumu, pūdercukuru, kanēli un vaniļas cukuru. Visu saputo stingrās putās.
Traukā kārto cepumus. Pāri lej saldo krējumu, liek persikus un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Visu atkārto 3 reizes.
Kārtojumu liek ledusskapī uz vismaz 2h vai vislabāk uz nakti.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.