0

Gardēžu dienas Rimi!

Garša nav tikai bauda, tas ir dzīvesveids! Rīta kafijas aromātam savijoties ar ģimenes pusdienām, draugu svinībām ar svētku maltītēm, virtuves eksperimentiem ar labākas dzīves meklējumiem - tā ir tikai maza daļa no krāsainās garšu pasaules!  Lai kuras garšas būtu tavējās, ikviens ir Gardēdis.

Sieru izlase Gardēžiem

Gardēžu iecienītas uzkodas

Jūras velšu izlase Gardēžiem

Gardēžu izvēlētas garšvielas un eļļas

Kafijas izlase Gardēžiem

Iecienītie saldumi Gardēžiem

Augstas klases vīni Gardēžiem

Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

Recepte:

  • Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.
  • Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles. 
  • Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Garšaugos cepta varavīksnes forele ar kuskusu un tomātiem

Recepte:

  • Pirms liec zivi uz grila, neaizmirsti to nosusināt papīra dvielī, lai tā ir pavisam sausa. Tad ieeļļo zivi, lai grilējoties āda nepieliptu pie restēm. Grilē 5 minūtes ar ādu uz leju, tad īsu brīdi apgriez uz otru pusi. Ja tomēr gadās, ka āda pielīp pie restēm, tad ņem to nost pašā pēdējā brīdī, tādējādi tā atdalīsies daudz vieglāk.
  • Varavīksnes foreles ierīvē ar mīkstu sviestu no ārpuses un iekšpuses. Pievieno garšaugus, citrona šķēlītes, sāli un piparus. Sakarsē cepeškrāsni 175 grādus karstu un liec cepties zivis uz 12–15 minūtēm. Pilnu recepti meklē šeit!
    Pilnu recepti meklē šeit!
Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Mango - ananasu vegānu kūka

Recepte:

  • Gatavo pamatni: visas sastāvdaļas sablendē, izlīdzini kūkas formā.
  • Gatavo krēmu: mango un ananasu nomizo, sablendē kopā ar laima sulu.
  • Izmērcētos Indijas riekstus sablendē kopā ar kokosriekstu pienu.
  • Abas masas sajauc.
    Pilnu 

Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Liellopa antrekota steiks ar ziedkāpostu biezeni un šitaki

Steikam nepieciešams ievērot vienkāršību, lai varētu perfekti izcelties tā garšas nianses.

Pagatavošana:

  • Sālsūdenī novāri ziedkāpostus un nokās ūdeni. Vēl siltus liec blenderī, pievieno sviestu un sablenderē biezenī.
  • Kārtīgi sakarsē pannu, iepriekš ierīvējot to ar eļļu, un liec cepties steiku. Cep, ik pēc 1 minūtes apgriežot to uz otru pusi. Tā izvairīsies no pārlieku lielas piedegšanas, un nebūs tā, ka viena puse ir brūna, bet otra vēl jēla.

Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Pelēko zirņu falafeli ar Indijas riekstiem

Recepte:

  • Sīpolus sagriez smalkos kubiņos un apcep uz pannas, līdz brūni.
  • Pelēkos zirņus sasmalcini (ieteicams, ar gaļas mašīnu).
  • Pelēko zirņu masai pievieno ceptos sīpolus, ķimenes, miltus, sāli un piparus.
Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Kafijas un šokolādes torte

Pagatavošana:

  • Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  • Gatavo biskvītu. Sakul sviestu ar cukuru līdz tas kļūst gaisīgs.
  • Pievieno olas un turpini kult.
Pilnu recepti meklē šeit!

Viss receptei šeit!

Mans profils

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME.

ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Piegāde
0 EUR