Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

  • Gatavošana 7min
  • Viegli
Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Salātu lapas (saplucinātas)
     4 Šķipsniņa
  • Cēzara mērce ar Grana Padano
     100 ml
  • Paipalu olas
     6 gab.
  • Tomāti
     2 gabali
  • Pancetta bekons Selection by Rimi
     100 g
  • Garneles (vārītas, attīrītas)
     100 g
  • Džiugas cietais siers
     40 g
  • Dārzeņu maize
     3 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.

Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles. 

Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti