Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

  • Gatavošana 7min
  • Viegli
Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Salātu lapas (saplucinātas)
     4 Šķipsniņa
  • Cēzara mērce ar Grana Padano
     100 ml
  • Paipalu olas
     6 gab.
  • Tomāti
     2 gabali
  • Pancetta bekons Selection by Rimi
     100 g
  • Garneles (vārītas, attīrītas)
     100 g
  • Džiugas cietais siers
     40 g
  • Dārzeņu maize
     3 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.

Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles. 

Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Truša salāti

12min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Salāti ar prošuto

10min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Bistro tunča salāti

12min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Garneļu un olu salāti

15min • Viegli