Sastāvdaļas
-
Salātu lapas (saplucinātas)4 Šķipsniņa
-
Cēzara mērce ar Grana Padano100 ml
-
Paipalu olas6 gab.
-
Tomāti2 gabali
-
Pancetta bekons Selection by Rimi100 g
-
Garneles (vārītas, attīrītas)100 g
-
Džiugas cietais siers40 g
-
Dārzeņu maize3 šķēlīte (-s)
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.
Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles.
Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm.
Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize