1000 kārtu kūka

  • Gatavošana 55min
  • Vidēji grūti
1000 kārtu kūka
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kūka

  • Saldēta kārtainā sviesta mīkla Selection by Rimi
     400 g
  • Apelsīnu marmelāde Selection by Rimi
     150 g

Krēms

  • Saldais krējums Rimi
     200 g
  • Olas dzeltenumi
     3 gab.
  • Sviests
     50 g
  • Cukurs Rimi
     120 g
  • Kukurūzas ciete
     1.5 ēdamk.
  • Siers Mascarpone
     250 g
  • Vaniļas pāksts
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Četras mīklas kārtas liec starp 2 cepampapīriem un 2 pannām, lai cepšanas procesā mīkla nepaceltos, bet veidotu ciešas kārtas.

Cep 15-25 minūtes cepeškrāsns vidējā plauktā. Gatavās plāksnes atdzesē.

Gatavo krēmu. Sajauc olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno siltu saldo krējumu ar vaniļas sēkliņām.

Sildi ūdens peldē, pievieno kukurūzu cieti un maisi, līdz krēms sabiezē.

Noņem no ūdens peldes un turpini maisīt, pievienojot sviesta kubiņus. Atdzesē ledusskapī.

Krēmu pirms pasniegšanas saputo ar Mascarpone sieru.

Kārto kūkas: uz ceptās mīklas plāksnes uzzied apelsīnu marmelādi, liec krēmu un nākamo mīklas plāksni. Tā vari veidot tik kūkas kārtu, cik vēlies.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).