«Fusilli» ar trīs sieru mērci un šķiņķi

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
«Fusilli» ar trīs sieru mērci un šķiņķi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni Fusilli Al Dente
     200 g
  • Cūkgaļas šķiņķis
     6 šķēlīte (-s)
  • Dārzeņu buljons
     80 ml
  • Kausētais siers
     120 g
  • Siers Čederas
     50 g
  • Cietais siers
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri pastu 7 minūtes. 

Pannā sakarsē buljonu, pievieno kausēto sieru. 

Viegli maisot, pievieno sarīvētu Čederas sieru un noņem no liesmas. 

Pievieno karstu pastu un pārkaisi ar sarīvētu cieto sieru. 

Visu samaisi un pasniedz kopā ar šķiņķa šķēlēm.

Saistītās receptes

Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Garšaugu carbonara

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Līgo siera kūka

1h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes