«Fusilli» ar trīs sieru mērci un šķiņķi

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
«Fusilli» ar trīs sieru mērci un šķiņķi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni Fusilli Al Dente
     200 g
  • Cūkgaļas šķiņķis
     6 šķēlīte (-s)
  • Dārzeņu buljons
     80 ml
  • Kausētais siers
     120 g
  • Siers Čederas
     50 g
  • Cietais siers
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri pastu 7 minūtes. 

Pannā sakarsē buljonu, pievieno kausēto sieru. 

Viegli maisot, pievieno sarīvētu Čederas sieru un noņem no liesmas. 

Pievieno karstu pastu un pārkaisi ar sarīvētu cieto sieru. 

Visu samaisi un pasniedz kopā ar šķiņķa šķēlēm.

Saistītās receptes

Ābolu burgers

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pasta alla carbonara

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes