Garneles ar bekonu (à la rumaki)

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Garneles ar bekonu (à la rumaki)
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Bekons šķēlēs
     150 g
  • Tīģergarneles
     16 gabali
  • Sojas mērce
      pēc garšas
  • Bambusa iesmi
      Piederumiem

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Šī elegantā uzkoda ir cēlusies Japānā. Japāņiem ir vēl variants, kur garneles aizvieto ar vistu akniņām. Tad būtu pavisam latviski!

Sakarsē krāsni 225 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.

Pārgriez bekona šķēlītes uz pusēm.

Katru attīrītu garneli ietin bekona šķēlītē un saspraud ar koka irbulīti.

Rullīšus kārto uz pannas un katru apslaki ar pāris pilieniem sojas mērces.

Cep krāsnī 15 minūtes, līdz bekons ir izcepies. Pasniedz karstus.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).