Sastāvdaļas
-
Bekons šķēlēs150 g
-
Tīģergarneles16 gabali
-
Sojas mērcepēc garšas
-
Bambusa iesmiPiederumiem
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šī elegantā uzkoda ir cēlusies Japānā. Japāņiem ir vēl variants, kur garneles aizvieto ar vistu akniņām. Tad būtu pavisam latviski!
Sakarsē krāsni 225 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
Pārgriez bekona šķēlītes uz pusēm.
Katru attīrītu garneli ietin bekona šķēlītē un saspraud ar koka irbulīti.
Rullīšus kārto uz pannas un katru apslaki ar pāris pilieniem sojas mērces.
Cep krāsnī 15 minūtes, līdz bekons ir izcepies. Pasniedz karstus.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize