Gimlet

  • Gatavošana 8min
  • Viegli
Gimlet

Sastāvdaļas

  • Džins
     60 ml
  • Laima sula
     30 ml
  • Cukura sīrups
     20 ml
  • Laima miziņa
      dekorēšanai
  • Ledus
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Džinu, laima sulu un cukura sīrupu salej kokteiļu šeikerī un sakrati kopā ar ledu.

Caur smalko sietiņu, pārlej coupe stila glāzē, lai ledus netrāpītu glāzē.

Dekorē ar svaigu laima miziņu apsmērējot glāzes malas.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Divkrāsains smūtijs

10min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.