Kadiķī kūpināts vistas un garneļu iesmiņš

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Kadiķī kūpināts vistas un garneļu iesmiņš
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Tīģergarneles nevārītas (notīrītas)
     10 gabali
  • Vistas maltā gaļa
     500 g
  • Rīvmaize
     2 ēdamk.
  • Gaišā sojas mērce
     1 tējk.
  • Karija pasta
     1 tējk.
  • Citronpipari
     2 ēdamk.
  • Marinēts ingvers
      10 šķēles
  • Pančeta bekons Selection by Rimi
     100 g

Pasniegšanai

  • Mango čili mērce
     80 ml
  • Laima sula
     1 gab.
  • Gaišā sojas mērce
     20 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc malto gaļu ar rīvmaizi, karija pastu, citronpipariem, sojas mērci.
Tīģergarneles uzdur uz iesmiņa un ietin ingverā, tad plānās bekona šķēlēs.

Malto gaļu sadala 10 daļās.

Gaļā ietin garneles uz iesmiem.
Liek grilēties, ik pa laikam grozot.
Cep vidēji 15 minūtes, līdz gatavībai.
Mērci sajauc un liek blakus iesmiem sildīties, jo silta tā būs gardāka.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes