Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Tīģergarneles nevārītas (notīrītas)10 gabali
-
Vistas maltā gaļa500 g
-
Rīvmaize2 ēdamk.
-
Gaišā sojas mērce1 tējk.
-
Karija pasta1 tējk.
-
Citronpipari2 ēdamk.
-
Marinēts ingvers10 šķēles
-
Pančeta bekons Selection by Rimi100 g
Pasniegšanai
-
Mango čili mērce80 ml
-
Laima sula1 gab.
-
Gaišā sojas mērce20 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc malto gaļu ar rīvmaizi, karija pastu, citronpipariem, sojas mērci.
Tīģergarneles uzdur uz iesmiņa un ietin ingverā, tad plānās bekona šķēlēs.
Malto gaļu sadala 10 daļās.