Liellopa karpačo rullīši

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Liellopa karpačo rullīši
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     200 g
  • Vorčesteras mērce
     1.5 ēdamk.
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Rukolas lapas
     2 šķipsniņa (-s)
  • Cietais siers Grana
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez liellopa gaļu (karbonādes vai filejas) plānās strēmelēs un liec gabalus vienu otram blakus uz pārtikas plēves. 

Pārklāj ar otru loksni pārtikas plēves un, izmantojot gaļas āmurīti vai mīklas rulli, saplacini liellopa gaļas strēmelītes pavisam plānā rullī.
 

Noņem vienu plēves strēmeli un liec uz gaļas visas pārējās sastāvdaļas. 

Cieši jo cieši sarullē karpačo rullī un pasniedzot sagriez vēlamos gabalos. 

Pasniedz ar plānu, kraukšķīgu maizes grauzdiņu.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti