Liellopa karpačo rullīši

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Liellopa karpačo rullīši
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     200 g
  • Vorčesteras mērce
     1.5 ēdamk.
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Rukolas lapas
     2 šķipsniņa (-s)
  • Cietais siers Grana
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sagriez liellopa gaļu (karbonādes vai filejas) plānās strēmelēs un liec gabalus vienu otram blakus uz pārtikas plēves. 

Pārklāj ar otru loksni pārtikas plēves un, izmantojot gaļas āmurīti vai mīklas rulli, saplacini liellopa gaļas strēmelītes pavisam plānā rullī.
 

Noņem vienu plēves strēmeli un liec uz gaļas visas pārējās sastāvdaļas. 

Cieši jo cieši sarullē karpačo rullī un pasniedzot sagriez vēlamos gabalos. 

Pasniedz ar plānu, kraukšķīgu maizes grauzdiņu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Hotdogi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).