Sviestā sautētas jūras veltes

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Sviestā sautētas jūras veltes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Jūras velšu kokteilis
     200 g
  • Tīģergarneles
     20 gabali
  • Sviests
     50 g
  • Saulē kaltēti tomāti
      6 gab.
  • Garšviela Selection by Rimi spāņu
     1 Tējkarotes
  • Spināti
     60 g
  • Sauss baltvīns
     50 ml
  • Bagete
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriez bageti uz pusēm un tad vēl arī šķērsām uz pusēm.

Liec cepeškrāsnī 200 grādos apgrauzdēties, līdz tā kļūst kraukšķīga un zeltaina.

 

Karsē pannu ar sviestu un liec cept garneles. 

Pievieno saulē kaltētos tomātus, sagrieztus mazākos gabalos. 

Pievieno jūras kokteili un baltvīnu. 

Sautē maisot 1 minūti. 

Pieliec spinātus. 

Pasniedz uz bagetēm.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Garneļu un olu salāti

15min • Viegli