Sviestā sautētas jūras veltes

  • Gatavošana 22min
  • Viegli
Sviestā sautētas jūras veltes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Jūras velšu kokteilis
     200 g
  • Tīģergarneles
     20 gabali
  • Sviests
     50 g
  • Saulē kaltēti tomāti
      6 gab.
  • Garšviela Selection by Rimi spāņu
     1 tējk.
  • Spināti
     60 g
  • Sauss baltvīns
     50 ml
  • Bagete
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriez bageti uz pusēm un tad vēl arī šķērsām uz pusēm.

Liec cepeškrāsnī 200 grādos apgrauzdēties, līdz tā kļūst kraukšķīga un zeltaina.

 

Karsē pannu ar sviestu un liec cept garneles. 

Pievieno saulē kaltētos tomātus, sagrieztus mazākos gabalos. 

Pievieno jūras kokteili un baltvīnu. 

Sautē maisot 1 minūti. 

Pieliec spinātus. 

Pasniedz uz bagetēm.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli