Tagliatelle ar liellopa gaļu un Parmas sieru

  • Gatavošana 2h 15min
  • Viegli
Tagliatelle ar liellopa gaļu un Parmas sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Makaroni Tagliatelle
     400 g
  • Liellopa lāpstiņas
     200 g
  • Selerijas sakne
     60 g
  • Burkāns
     1 gab.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Tomātu biezenis
     100 g
  • Olīveļļa cepšanai
     30 ml
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Balzamiko etiķis
     25 ml
  • Liellopa gaļas buljons
     300 ml

Dekors

  • Parmas siers
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Katlā lej eļļu un liec nelielos gabalos sagrieztu gaļu, pievieno sagrieztus dārzeņus un garšaugus un mazliet apcep.

Tad pievieno balzamiko, tomātu biezeni un buljonu, samaisi un liec virsū vāku.

Uz vidējas liesmas vāri 2 stundas, līdz gaļa sāk jukt pa šķiedrām.

Pagatavo tagliatelle. 

Gaļu viegli saspaidi un sajauc ar novārīto pastu. 

Servē šķīvjos, pārkaisot ar šķēlēs rīvētu sieru.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.