Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Makaroni Tagliatelle400 g
-
Liellopa lāpstiņas200 g
-
Selerijas sakne60 g
-
Burkāns1 gabali
-
Sīpols1 gabali
-
Tomātu biezenis100 g
-
Olīveļļa cepšanai30 ml
-
Rozmarīns1 zariņš
-
Balzamiko etiķis25 ml
-
Liellopa gaļas buljons300 ml
Dekors
-
Parmas sierspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā lej eļļu un liec nelielos gabalos sagrieztu gaļu, pievieno sagrieztus dārzeņus un garšaugus un mazliet apcep.
Tad pievieno balzamiko, tomātu biezeni un buljonu, samaisi un liec virsū vāku.
Uz vidējas liesmas vāri 2 stundas, līdz gaļa sāk jukt pa šķiedrām.
Pagatavo tagliatelle.
Gaļu viegli saspaidi un sajauc ar novārīto pastu.
Servē šķīvjos, pārkaisot ar šķēlēs rīvētu sieru.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize