Vistas šķiņķīši apelsīnos

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti
Vistas šķiņķīši apelsīnos
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļu šķiņķi ar kaulu
     8 gabali
  • Apelsīni
     2 gab.
  • Rozmarīns
      4 zariņi
  • Timiāns
      8 zariņi
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Itāļu garšviela Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Malta paprika
     1 ēdamk.
  • Koriandra sēklas
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc 1 apelsīna sulu un ar norīvētu miziņu kopā ar pārējām sastāvdaļām liec traukā un ierīvē vistas šķiņķīšus.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Liec visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.

Cep 1 stundu.

Pasniedz ar sev iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.

Saistītās receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti