Vistas šķiņķīši apelsīnos

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti
Vistas šķiņķīši apelsīnos
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļu šķiņķi ar kaulu
     8 gabali
  • Apelsīni
     2 gab.
  • Rozmarīns
      4 zariņi
  • Timiāns
      8 zariņi
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Itāļu garšviela Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Malta paprika
     1 ēdamk.
  • Koriandra sēklas
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc 1 apelsīna sulu un ar norīvētu miziņu kopā ar pārējām sastāvdaļām liec traukā un ierīvē vistas šķiņķīšus.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Liec visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.

Cep 1 stundu.

Pasniedz ar sev iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti