Sastāvdaļas
-
Cāļu šķiņķi ar kaulu8 gabali
-
Apelsīni2 gabali
-
Rozmarīns4 zariņi
-
Timiāns8 zariņi
-
Sīpols1 gabali
-
Ķiploks1 gabali
-
Itāļu garšviela Selection by Rimi1 Ēdamkarote
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Malta paprika1 Ēdamkarote
-
Koriandra sēklas1 Tējkarotes
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc 1 apelsīna sulu un ar norīvētu miziņu kopā ar pārējām sastāvdaļām liec traukā un ierīvē vistas šķiņķīšus.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Liec visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.
Cep 1 stundu.
Pasniedz ar sev iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize