Ziedkāpostu kuskuss ar melnajām pupiņām un cāļu fileju

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposti Bonduelle (saldēti)
     400 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     10 g
  • Ķiploku pulveris
     1 TK
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Melnās pupiņas I Love Eco (tīrsvars)
     460 g
  • Cāļu fileja gabaliņos
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     14 g
  • Zaļumi (pēc izvēles, dilles, pētersīļi, salātu kreses)
     20 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     16 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cāļu filejas ierīvē ar itāļu garšvielu maisījumu un apcep uz pannas olīveļļā. Tāpat tās var cept cepeškrāsnī ietinot cepamajā papīrā vai folijā.

Sasildi ziedkāpostus, tvaicējot 1 minūti, tvaicējamā katlā vai sietā.

Tad tos sastampā pievienojot sāli, ķiploku pulveri un citrona olīveļļu. Nesamal putrā, lai paliek drumstalaini, kā kuskuss.

Pasniedz kopā ar melnajām pupiņām un apceptām cāļa filejām. Pievieno zaļumus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.