3 marinādes gaļai

  • Gatavošana 2h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Medus-ķiploku marināde cūkgaļai

  • Cūkgaļas karbonāde
     4 gabali
  • Sojas mērce
     60 ml
  • Medus
     4 ēdamk.
  • Baltais etiķis
     2 ēdamk.
  • Smalki sagriezti sīpoli
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Malts ingvers
     1 tējk.

Meksikāņu vistas marināde

  • Vistas fileja
     500 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Čili pulveris
     2 tējk.
  • Kūpināta paprika
     1 tējk.
  • Oregano
     1 tējk.
  • Maltas ķimenes
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.

Grillēto dārzeņu marināde

  • Dārzeņi (burkāni, sparģeli, paprika, cukini)
      pēc izvēles
  • Olīveļļa
     80 ml
  • Balzamiko etiķis
     55 ml
  • Dižonas sinepes
     3 ēdamk.
  • Medus
     3 ēdamk.
  • Timians
     1.5 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

3 marinādes gaļai

Cūkgaļai - marinādes sastāvdaļas samaisi kopā, līdz medus ir pilnībā izkusis. Traukā liec cūkgaļu, pārlej ar marinādi, iemasē un liec ledusskapī uz vismaz 2 h vai līdz pat 24 h.
Vistai - visas marinādes sastāvdaļas samaisi kopā. Pievieno vistu, to kārtīgi iemasējot ar marinādi. Var izmantot arī ziploc maisiņu. Liec ledusskapī un ļauj marinēties 2-24 h.
Dārzeņiem - visas marinādes sastāvdaļas samaisi kopā. Dārzeņus sagriez gabaliņos, izklāj uz pannas, pārlej ar marinādi un ļauj marinēties vismaz 30 min vai vairākas stundas.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu karijs

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.