Ābolu burgers

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Ābolu burgers

Sastāvdaļas

  • Ābols Kanzi
     1 gabali
  • Liess bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Liellopa burgeru gaļa
     2 gabali
  • Saulespuķu eļļa
     2 Tējkarotes
  • Dilles
     5 g
  • Majonēze
     2 Tējkarotes
  • Biezs jogurts
     1 Tējkarotes
  • Neliels tomāts
     1 gabali
  • Romiešu salāti
      4 lapas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildiet krāsni līdz 180C.
Izņemiet Kanzi ābola serdi ar serdes izņēmēju. Sagrieziet ābolu plānās šķēlītēs. Salieciet šķēlītes vienu pie otras uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.
Uzlieciet bekonu uz ābola šķēlītēm un cepiet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 10 minūtes.
Pārgrieziet burgeru maizītes uz pusēm un ielieciet cepeškrāsnī kopā ar ābolu uz aptuveni 3 minūtēm.
Cepiet liellopa gaļas burgerus uz pannas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
Sasmalciniet dilles un bļodā samaisiet ar majonēzi un jogurtu. Pēc vajadzības pievienojiet sāli un piparus.
Sagrieziet šķēlēs tomātu.
Uzklājiet diļļu majonēzi uz maizītēm un pēc kārtas uzlieciet romiešu salātu lapas, ābola šķēli ar bekonu, liellopa gaļas burgeru, vēl vienu ābola šķēli ar bekonu un tomāta šķēles.
Uzlieciet maizītes virspusi un nostipriniet ar bambusa iesmiņu.

Saistītās receptes

Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes