Ābolu burgers

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Ābolu burgers

Sastāvdaļas

  • Ābols Kanzi
     1 gab.
  • Liess bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Liellopa burgeru gaļa
     2 gab.
  • Saulespuķu eļļa
     2 tējk.
  • Dilles
     5 g
  • Majonēze
     2 tējk.
  • Biezs jogurts
     1 tējk.
  • Neliels tomāts
     1 gab.
  • Romiešu salāti
      4 lapas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildiet krāsni līdz 180C.
Izņemiet Kanzi ābola serdi ar serdes izņēmēju. Sagrieziet ābolu plānās šķēlītēs. Salieciet šķēlītes vienu pie otras uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru.
Uzlieciet bekonu uz ābola šķēlītēm un cepiet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 10 minūtes.
Pārgrieziet burgeru maizītes uz pusēm un ielieciet cepeškrāsnī kopā ar ābolu uz aptuveni 3 minūtēm.
Cepiet liellopa gaļas burgerus uz pannas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
Sasmalciniet dilles un bļodā samaisiet ar majonēzi un jogurtu. Pēc vajadzības pievienojiet sāli un piparus.
Sagrieziet šķēlēs tomātu.
Uzklājiet diļļu majonēzi uz maizītēm un pēc kārtas uzlieciet romiešu salātu lapas, ābola šķēli ar bekonu, liellopa gaļas burgeru, vēl vienu ābola šķēli ar bekonu un tomāta šķēles.
Uzlieciet maizītes virspusi un nostipriniet ar bambusa iesmiņu.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli

Ceptais vraps

45min • Viegli