Aļaskas zivs pīrāgs aerogrilā

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Aļaskas zivs pīrāgs aerogrilā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mintajas fileja (atkausēta)
     1 paciņa (-s)
  • Kārtainā bez rauga mīkla
     400 g
  • Terijaki mērce
     4 ēdamk.
  • Sāls pēc garšas
     
  • Eļļa mīklas apslacīšanai
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izmanto karstā gaisa friteri jeb airfryer, lai samazinātu taukvielu daudzumu un padarītu maltīti veselīgāku.

Mīklas plāksnes pārgriez uz pusi, vienu no tām izrullē par dažiem milimetriem lielāku.
Filejas iemarinē ar terijaki. Saloki tā, lai tā iegultos mazākās mīklas centrā.
Klāj pa virsu otru mīklu un ar dakšu saplacini mīklām malas, lai tās nevērtos vaļā.
Apšalci mīklas ar eļļu.
Liec gaisa fritiera atvilktnē un cep 30 minūtes 160 grādu temperatūrā.
Pasniedz ar iecienītākām piedevām vai ēd tāpat, ar rokām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti