Angļu brokastis

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Angļu brokastīm

  • Cūkgaļas cepamdesas vai kupāti
     2 gab.
  • Angļu bekons
     4 šķēles
  • Olas
     2 gab.
  • Šampinjoni
     4 gab.
  • Asinsdesa
     1 gab.
  • Pupiņas tomātu mērcē
     150 g
  • Tostermaize
     1 šķēles
  • Nedaudz eļļas cepšanai
     
  • Sviests cepšanai
     
  • Sāls un pipari pēc garšas
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olas liec pannā ar nedaudz eļļu uz nelielas uguns cepties, pievieno sāli un piparus pāri olām.

Tomātam augšpusē izgriez serdi un liec krāsnī izcepties 180 grādos 10 minūtes.

Uzsildi karstu pannu ar nedaudz eļļu, tad apcep kupātus no abām pusēm, liec pa virsu vāku un uzgriez mazāku uguni – cep 5 minūtes.

Bekonu cep vidēji karstā pannā lēnam, apgriežot to ik pa laikam, aptuveni 10 minūtes.

Asinsdesu griez biezās šķēlēs, apcept ātri sviestā un tad pievieno pupiņas, visu uzsilda katliņā.

Šampinjonus griez 4 daļās, tad apcep sviestā ar sāli un pipariem.

Visu pasniedz karstu vienlaicīgi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!