Saldās un sāļās sirsniņmaizītes
-
Gatavošana 20min
-
Viegli

Sastāvdaļas
Sirsniņmaizītes ar olu un bekonu
-
Tostermaizes4 šķēlīte (-s)
-
EļļaApcepšanai
-
Olas2 gabali
-
Kūpināts bekons100 g
-
Avokado1 gabali
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Vīnogu etiķis1 tējk.
-
CitronpipariPēc garšas
Saldās sirsniņmaizītes
-
Tostermaizes4 šķēlīte (-s)
-
EļļaCepšanai
-
Ievārījums ICA zemeņuVai jebkurš cits pēc izvēles
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pārsteidz savus mīļos ar sirsnīgām tostermaizēm! Recepšu ideja Valentīna dienas brokastīm.
Sirsniņmaizītes ar olu un bekonu
Divām tostermaizēm izgriež sirds formas caurumu.
Karsē pannu ar eļļu un liek cept tostermaizes un izgrieztās sirsniņas.
Apgriežot uz otru pusi, sirds caurumā lej olu. Uzliec vāku pannai un apcep maizītes, līdz ola gatava.
Apcep arī otru tostermaizi. Tāpat uz pannas apcep bekonu.
Avokado sastampā ar eļļu, etiķi un citronpipariem.
Uz apceptās tostermaizes liec daļu avokado salsas, bekonu un pa virsu olu sirsniņmaizīti.
Uz apceptās sirsniņas, atlikušo avokado salsu.
Saldās sirsniņmaizītes
Divām tostermaizēm izgriez vai izspied sirsniņas formas caurumu.