Angļu brokastis

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Angļu brokastis
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas cepamdesas vai kupāti
     2 gabali
  • Angļu bekons
     4 šķēlīte (-s)
  • Olas
     2 gab.
  • Šampinjoni
     4 gabali
  • Asinsdesa
     1 gab.
  • Pupiņas tomātu mērcē
     150 gab.
  • Tostermaize
     1 šķēlīte (-s)
  • Eļļa cepšanai
      nedaudz
  • Sviests cepšanai
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olas liec pannā ar nedaudz eļļu uz nelielas uguns cepties, pievieno sāli un piparus pāri olām.

Tomātam augšpusē izgriez serdi un liec krāsnī izcepties 180 grādos 10 minūtes.

Uzsildi karstu pannu ar nedaudz eļļu, tad apcep kupātus no abām pusēm, liec pa virsu vāku un uzgriez mazāku uguni – cep 5 minūtes.

Bekonu cep vidēji karstā pannā lēnam, apgriežot to ik pa laikam, aptuveni 10 minūtes.

Asinsdesu griez biezās šķēlēs, apcept ātri sviestā un tad pievieno pupiņas, visu uzsilda katliņā.

Šampinjonus griez 4 daļās, tad apcep sviestā ar sāli un pipariem.

Visu pasniedz karstu vienlaicīgi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli