Ar Čedaras sieru pildīti kebabi

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar Čedaras sieru pildīti kebabi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Garšvielas BBQ
     1.5 ēdamk.
  • Kanēlis
     0.33 tējk.
  • Tomātu pasta
     1 tējk.
  • Čedaras siers
     60 g
  • Kanēļa standziņas
      6 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Malto gaļu liec bļodā un pievieno tomātu pastu.

Piestā sasmalcini ķimenes ar BBQ garšvielām un pievieno gaļai.

Sieru sagriez sešos kubiņos.

 

Gaļu kārtīgi izmīci un sadali 6 daļās. 

Gaļai pa vidu liec sieru un veido ovālu kebabu, kaula vietā liekot kanēļa standziņu. 

Cep uz grila, pannā ar vāku vai cepeškrāsnī līdz gatavībai vismaz 18-20 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).