Ar Čedaras sieru pildīti kebabi

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar Čedaras sieru pildīti kebabi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Ķimenes
     1 Tējkarotes
  • Garšvielas BBQ
     1.5 Ēdamkarote
  • Kanēlis
     0.33 Tējkarotes
  • Tomātu pasta
     1 Tējkarotes
  • Čedaras siers
     60 g
  • Kanēļa standziņas
      6 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu liec bļodā un pievieno tomātu pastu.

Piestā sasmalcini ķimenes ar BBQ garšvielām un pievieno gaļai.

Sieru sagriez sešos kubiņos.

 

Gaļu kārtīgi izmīci un sadali 6 daļās. 

Gaļai pa vidu liec sieru un veido ovālu kebabu, kaula vietā liekot kanēļa standziņu. 

Cep uz grila, pannā ar vāku vai cepeškrāsnī līdz gatavībai vismaz 18-20 minūtes.

Saistītās receptes

Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Līgo siera kūka

1h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes