Ar sieru pildīta omlete

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ar sieru pildīta omlete
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Omlete

  • Olas
     4 gab.
  • Krievijas vai Holandes siers
     100 g
  • Eļļa
     20 ml

Salāti

  • Garais gurķis
     0.5 gabali
  • Redīsi baltie
     0.5 gabali
  • Burkāns
     1 gabali
  • Sāls
     0.33 Tējkarotes
  • Cukurs
     0.33 Tējkarotes
  • Citrona sula
     5 ml
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vispirms sagatavo salātus, sagriežot dārzeņus smalkās strēmelēs un pievienojot sāli, cukuru, citrona sulu un eļļu. 

 

Pēc tam gatavo omleti. 

Sarīvē sieru uz smalkas rīves, lai tas ātrāk izkustu. 

Sakul olas ar dakšu, neputo ar putojamo slotiņu!

Sakarsē pannā eļļu, lej pannā un no malām lēnām bīdi apcepto olu uz vidu, tukšajā vietā ļaujot ieplūst šķidrai olai. 

Kad olu masa apcepusies no vienas puses, uzber sieru un pieloki malas puses, it kā gatavotu tortilju. 

Pasniedz, kamēr omlete silta un siers vēl staipīgs.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risoto ar sparģeļiem

40min • Vidēji grūti