Auzu pārslu nakts putra ar čia sēklām

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Auzu pārslu nakts putra ar čia sēklām

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kokosriekstu dzēriens
     400 ml
  • Auzu pārslas vai speltas pārslas
     300 ml
  • Čia sēklas
     2 ēdamk.
  • Āboli
     2 gab.
  • Ķirbju sēklas
     100 ml

Ieteikumi piedevām, lai dažādotu uzkodas

  • Kokosrieksts un Indijas rieksti
     
  • Grauzdētas auzu pārslas, sezama sēklas un rozīnes
     
  • Žāvētas aprikozes un rieksti
     
  • Ķirbju sēklas un medus
     
  • Smalcināti Biscotti cepumi un saldētas ogas
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

No rīta jūtaties saguris un jāsteidzas uz autobusu? Iepriekšējā vakarā veltiet nedaudz laika, lai sagatavotu burciņu ar uzbriedinātām auzu pārslām, ko varēsiet paņemt līdzi uz darbu vai skolu. Tikai neaizmirstiet tās, un rīts būs izdevies! Putrai pievieno piedevas pēc izvēles.

Kokosriekstu dzērienu sajauc ar auzu pārslām, čia sēklām un garšvielām pēc izvēles. Lej auzu pārslu maisījumu 4 glāzēs (4 porcijām) un liec ledusskapī uz vismaz 5 stundām.

Ābolus pārgriez, izņem serdi un sagriez plānās daiviņās.

Auzu pārslas pārklāj ar ābolu šķēlītēm un ķirbju sēklām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sportistu brokastis

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kraukšķīgā omlete

15min • Viegli

Omletes mafini

30min • Viegli

Mannas biezputra

15min • Viegli