Auzu pārslu nakts putra ar čia sēklām

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Auzu pārslu nakts putra ar čia sēklām

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kokosriekstu dzēriens
     400 ml
  • Auzu pārslas vai speltas pārslas
     300 g
  • Čia sēklas
     2 ēdamk.
  • Āboli
     2 gab.
  • Ķirbju sēklas
     100 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

No rīta jūtaties saguris un jāsteidzas uz autobusu? Iepriekšējā vakarā veltiet nedaudz laika, lai sagatavotu burciņu ar uzbriedinātām auzu pārslām, ko varēsiet paņemt līdzi uz darbu vai skolu. Tikai neaizmirstiet tās, un rīts būs izdevies! Putrai pievieno piedevas pēc izvēles.

Kokosriekstu dzērienu sajauc ar auzu pārslām, čia sēklām un garšvielām pēc izvēles. Lej auzu pārslu maisījumu 4 glāzēs (4 porcijām) un liec ledusskapī uz vismaz 5 stundām.

Ābolus pārgriez, izņem serdi un sagriez plānās daiviņās.

Auzu pārslas pārklāj ar ābolu šķēlītēm un ķirbju sēklām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli