Biešu pasta

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Fettuccine pasta
     250 g
  • Vārītas bietes
     300 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Fetas siers
     100 g
  • Svaigas dilles
     10 g
  • Citronu sula
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biešu pasta

Makaronus pagatavo saskaņā ar ražotāja instrukciju.
Blenderī liec bietes, olīveļļu, sāli, ķiploku un visu sablendē viendabīgā masā.
Fetas sieru sadrupini gabaliņos, pievieno dilles, citronu sulu un visu samaisi.
Gatavus makaronus nokās un tiem pievieno sablenderēto biešu masu un visu kārtīgi samaisi, lai makaroni iekrāsotos sarkanā krāsā.
Pasniedz, liekot uz šķivja un pārkaisot ar fetas un diļļu maisījumu.
Var uzliet papildu olīveļļu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar lasi

15min • Viegli

Krēmīgi makaroni ar bekonu

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sēnes sviestā

20min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kartupeļi itāļu stilā

1h 30min • Viegli