Biešu pasta

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Fettuccine pasta
     250 g
  • Vārītas bietes
     300 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Fetas siers
     100 g
  • Svaigas dilles
     10 g
  • Citronu sula
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biešu pasta

Makaronus pagatavo saskaņā ar ražotāja instrukciju.
Blenderī liec bietes, olīveļļu, sāli, ķiploku un visu sablendē viendabīgā masā.
Fetas sieru sadrupini gabaliņos, pievieno dilles, citronu sulu un visu samaisi.
Gatavus makaronus nokās un tiem pievieno sablenderēto biešu masu un visu kārtīgi samaisi, lai makaroni iekrāsotos sarkanā krāsā.
Pasniedz, liekot uz šķivja un pārkaisot ar fetas un diļļu maisījumu.
Var uzliet papildu olīveļļu.

Saistītās receptes

Brusketas

15min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Spagetti ar boloņas mērci

30min • Vidēji grūti

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.