Biešu pasta

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Fettuccine pasta
     250 g
  • Vārītas bietes
     300 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Fetas siers
     100 g
  • Svaigas dilles
     10 g
  • Citronu sula
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biešu pasta

Makaronus pagatavo saskaņā ar ražotāja instrukciju.
Blenderī liec bietes, olīveļļu, sāli, ķiploku un visu sablendē viendabīgā masā.
Fetas sieru sadrupini gabaliņos, pievieno dilles, citronu sulu un visu samaisi.
Gatavus makaronus nokās un tiem pievieno sablenderēto biešu masu un visu kārtīgi samaisi, lai makaroni iekrāsotos sarkanā krāsā.
Pasniedz, liekot uz šķivja un pārkaisot ar fetas un diļļu maisījumu.
Var uzliet papildu olīveļļu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti