Brokastu sacepums
-
Gatavošana 1h 5min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olīveļļa1 Ēdamkarote
-
Bekons500 g
-
Olas10 gab.
-
Piens250 ml
-
Saldais krējums120 g
-
Ķiploku pulveris1 Tējkarotes
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Tomāti2 gabali
-
Sīpols1 gabali
-
Paprika1 gabali
-
Čederas siers100 g
-
Siers Mozzarella115 g
-
Rīvmaizecepamā trauka apbēršanai
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsilda krāsni līdz 175°C.
Viegli apslaka cepamo pannu ar eļļu.
Uz pannas sacep bekonu.
Tad pievieno sīpolu un cep 3 min.
Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, saldo krējumu un ķiploku pulveri.
Pievieno arī sāli un piparus (dāsni).
Tad pievieno bekonu un sīpolu, smalki sagrieztus tomātus, papriku, kā arī rīvētu čederas sieru.
Cepamās pannas pamatni apber ar rīvmaizi.
Tad lej olu maisījumu un apber to ar rīvētu mocarellu.
Cep 45- 50 min.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize