Brokastu sacepums

  • Gatavošana 1h 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote
  • Bekons
     500 g
  • Olas
     10 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Saldais krējums
     120 g
  • Ķiploku pulveris
     1 Tējkarotes
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Tomāti
     2 gabali
  • Sīpols
     1 gabali
  • Paprika
     1 gabali
  • Čederas siers
     100 g
  • Siers Mozzarella
     115 g
  • Rīvmaize
      cepamā trauka apbēršanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 175°C.

Viegli apslaka cepamo pannu ar eļļu.
 

Uz pannas sacep bekonu. 

Tad pievieno sīpolu un cep 3 min.
 

Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, saldo krējumu un ķiploku pulveri.

Pievieno arī sāli un piparus (dāsni).
 

Tad pievieno bekonu un sīpolu, smalki sagrieztus tomātus, papriku, kā arī rīvētu čederas sieru.
 

Cepamās pannas pamatni apber ar rīvmaizi. 

Tad lej olu maisījumu un apber to ar rīvētu mocarellu.
 

Cep 45- 50 min.

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti